Hansker

Dame & Herre – Lammeskinnshansker med touch funksjon & strikket lammeullsfor

Hanskene er laget av 100% lammeskinn. Foret er strikket av lammeull. Hanskene har touch funksjon, og man kan fint bruke mobil/ nettbrett etc. uten å ta av seg hanskene. Farger: Sort/ mørk brun. Størrelser: S/ M/ L/ XL/ XXL.

Pris: 798,-    

Herre – Lammeskinnshansker med touch funksjon & strikket lammeullsfor & reim

Hanskene er laget av 100% lammeskinn. Foret er strikket av lammeull. Hanskene har touch funksjon. Farge: Sort. Størrelser: S/ M/ L/ XL/ XXL.

Pris: 798,- 

Dame – Lammeskinnshansker med touch funksjon og kaninpels

Hanskene er laget av 100% lammeskinn, og har ekte kaninpels på kanten. Foret er strikket av lammeull. Hanskene har touch funksjon. Farge: Sort med sort pels/ Sort med grå pels. Størrelser: S/ M/ L/ XL/ XXL.

Pris: 798,-    

Dame & Herre – Semskede lammeskinnshansker

Hanskene er laget av 100% semsket lammeskinn med myk, ekte lammeskinnspels inni. Dette er populære hansker, som er veldig varme og komfortable. Hanskene er lange og dekker håndleddet (fungerer som pulsvarmere), men de kan også brettes ned for en kulere look. Finnes i mange forskjellige farger. Størrelser: XS/ S/ M/ L/ XL.

Pris: 798,-    

Dame & Herre – Lammeskinnshansker med lammepels

Hanskene er laget av 100% lammeskinn med myk, ekte lammeskinnspels inni. Disse hanskene er laget av to lag med skinn. Ytterst er det nappa lammeskinn, og inni er det lammeskinn med lammepels. De er behagelige å ha på og holder deg god og varm. Dette er de varmeste hanskene. Farge: Sort. Størrelser: S/ M/ L/ XL/ XXL.

Pris: 1190,-